15 d’abril 2007

Trekorientació Prades-Poblet

No, no estem morts.

Després d'un llarg període kia-inactiu, aquest seria el titular.


Què hem fet? Bàsicament hattrickejar i seguir a Sant Nicolau Pistoler per totes les contrades fotent trabucades a tort i a dret.


Però hem tornat, i tornem a fer... KIAAAAAAAA!!

Aquest cop la Trekorientació Prades-Poblet , ens acompanyen el Gispie i el Ferry. Ens inscrivim a la cursa per parelles, K.I.A. contra Informàtics. Acabem exhausts, havent patit fred, pluja, sol i xafogor i amb un poc meritori temps de més de 6 hores en completar el recorregut, però amb l'orgull d'haver completat la prova i haver trobat les 30 balisses. Sí senyor! ho hem fet!



Anècdotes

La balissa 21, indicacions: prop del camí, paret de roca, poc visible, cova.

Hmmm.. paret de roca... cova... Oueee!! toca escalar! Doncs vinga, a buscar pels racons més xungus de tota la paret de roca a vere si trobem la cova. Nantrus vinga enfilar-nos roques amunt, a vere si trobàvem la cova. Després de 45 minuts de fer el cabra per allà, efectivament, estava a peu del camí, a l'inici de la paret de roca, una mica amagat i sota una roca que feia un rafal tipo cova de 3 metres. Sort que el Gispie, en un moment de despistadesa col·lectiva, veu la llum de la casualitat, i eureka! Balissa 21 al sac, que rucs que som, i que divertit!


Com que ens apuntàvem a última hora, no teníem autocar. Solució? 2 cotxes. Resultat: Festival de viatgets Prades-Poblet amb cotxe.


Per cert, a la baixada final, el Gispie es fot una torçada i té el genoll fomut. Mala sort, això el tindrà apartat de l'activitat esportiva.


El Ferry i el Xals van a la següent. Jo seré a Irlanda. Ens veiem aviat!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici